Edinburgh Coffee Mornings, Autumn 2019

Det har varit en lång sommar men nu när det börjar bli kyligare och Festivalen är över vore det roligt att ses igen.  Barbro Wright i Penicuik bjuder oss på kaffe onsdagen den 16 oktober.  Ring henne om du tänker komma,  07434 418 535.  Onsdagen 6 november är du bjuden till mej, Kerstin Phillips.  Mitt telefon nummer är 0131 667 5322 och jag bor nära Kings Buildings i Edinburgh.  Kaffemorgonen börjar klockan 10.30 och vid 12 tiden åker vi hem.  Om du behöver hjälp med att hitta så prata med värdinnan.  Välkommen!  Om du har möjlighet att bjuda in oss på kaffe under de kommande månaderna, kontakta mej.  Du behöver inte alls baka men något till kaffet vore gott.  Det väsentliga är ju att vi träffas och kan prata med varandra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *